Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fructul minune care combate căderea părului și reduce stresul

femeia.ro
dieta fructe

Pomelo este un fruct exotic tot mai prezent în supermakert-urile de la noi, alături de celelalte citrice populare la noi. Potrivit nutriţioniştilor, dacă vă întrebaţi câte de bun este pomelo pentru sănătate, trebuie să ştiţi că aduce foarte multe beneficii organismului, notează Adevărul.

Pomelo este foarte bogat în vitamine şi minerale şi are numeroase substanţe care reduce stresul oxidativ. Se mai spune despre pomelo că este ideal în perioadele reci, pentru că e reuşeşte să îndepărteze oboseala, dar şi astenia.

De asemenea, pomelo ar preveni şi sângerarea gingiilor şi slăbirea rădăcinii dinţilor. Datorită faptului că are un conţinut ridicat şi de potasiu, pomelo protejează şi inima şi reglează tensiunea arterială. Mai mult, pomelo poate preveni apariţia crampelor musculare şi a cârceilor.

Cercetătorii spun că datorită conţinutului ridicat de vitamine, pomelo poate preveni infecţiile urinare, creşte aciditatea din urină, care elimină o mare parte din bacteriile ce se află în tractul urinar.

Cei care se întrebă cât de bun este pomelo pentru sănătate trebuie să ştie şi că ar combate căderea părului prin vitaminizarea rădăcinii firului. De asemenea, în uz extern, pomelo este util pentru zonele cu piele aspră, deshitratată, pentru că are efect de regenerare şi întinerire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.