Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Frumusețea și sublimul iubirii creștine reflectate în viața de familie și în viața societății', o resursă utilă

basilica.ro
carte carti educatie casa memoriala

O lucrare care poate fi resursă utilă mai ales pentru teologi, dar nu numai, a apărut recent la Editura Basilica a Patriarhiei Române.

Sub titlul „Frumusețea și sublimul iubirii creștine reflectate în viața de familie și în viața societății” puteți regăsi un florilegiu patristic, dar și o bibliografie tematică pe două subiecte principale: 1.) Pastorația părinților și copiilor și 2.) Filantropia creștină, conform basilica.ro

Volumul apare sub numele Episcopului vicar patriarhal Ieronim Sinaitul.

Cele două teme au fost alese de ierarh în contextul anului 2020 care a fost declarat „Anul omagial al pastorației părinților și copiilor” și „Anul comemorativ al filantropilor ortodocși români” în Patriarhia Română.

„Anul omagial-comemorativ 2020 nu este doar un moment de solemnitate, ci și prilej de reflecție, de cercetare și înțelegere a profunzimii creștine”, scrie PS Ieronim în Preambul.

„Am adunat aceste izvoare în rândurile lucrării de față și le-am grupat tematic, în speranța că ele pot contribui la informarea și formarea duhovnicească a cititorului. În plus, pentru acei cititori mai interesați, la finalul periplului patristic am așezat și o bibliografie tematică, ce adună mai multe titluri de lucrări, volume, studii și articole reprezentative cu privire la cele două teme omagial-comemorative ale anului 2020”, transmite Episcopul vicar patriarhal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.