Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FSB e în alertă în Federația Rusă: teritoriile rusești de lângă granița cu Ucraina au fost atacate masiv de forțele armate de la Kiev

themoscowtimes.com
FSB Rusia

Serviciul Federal de Securitate (FSB, fostul KGB) al Rusiei constată o creștere semnificativă a numărului de bombardamente ale regiunilor de frontieră ale Federației Ruse de către Ucraina de la începutul lunii octombrie.

"De la începutul lunii octombrie, numărul bombardamentelor asupra teritoriului de frontieră al Federației Ruse în regiunile Bryansk, Kursk și Belgorod de către formațiunile armate ucrainene a crescut semnificativ", a declarat FSB într-un comunicat publicat duminică pe site-ul oficial al serviciului special.

Potrivit FSB, "în ultima săptămână, peste 100 de atacuri asupra a 32 de așezări din regiunile Bryansk, Kursk și Belgorod au fost înregistrate folosind mai multe sisteme de rachete de lansare, artilerie cu butoaie, mortiere și vehicule aeriene fără pilot".

În urma acestor atacuri, o persoană a fost ucisă și cinci rănite, inclusiv un copil.

"În localitățile de frontieră au fost distruse două stații electrice, 11 clădiri rezidențiale și două clădiri administrative. Opt puncte de control peste frontiera de stat au fost avariate", a precizat FSB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.