Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fugarul Cristian Rizea, afaceri cu un personaj controversat/ Reacția fostului deputat (Video)

Dreptul la dreptate
rizea bani

Cristian Rizea, fost deputat PSD condamnat definitiv în România și fugit în Chișinău, Republica Moldova, a fost filmat în timp ce primea un teanc cu bani de la Vladimir Mardar, cunoscut și ca Vladimir Tataroi, al cărui nume apare într-un dosar penal ce vizează infracţiuni de crimă organizată. Contactat de Main News, fostul parlamentar susține că întâlnirea ar fi fost una de afaceri. Mai mult, Rizea susține că recent a fost ținta unui atac coordonat chiar de cel care i-ar fi dat banii, relatează mainnews.ro

Imaginile care surprind momentul în care Rizea ia bani de la Mardar au fost publicate pe canalul YouTube „Dreptul la Dreptate”, deținut de activistul civic Pavel Grigorciuc din Chișinău. În materialul video publicat la începutul lunii, activistul îl acuză pe Cristian Rizea de șantaj, extorcare și mită, pornind de la înregistrarea video în care este surprins când ia un teanc de bancnote euro de la Vladimir Mardar.

Contactat de Main News, fostul parlamentar PSD a confirmat întâlnirea cu Mardar și a explicat că banii erau destinați unor tranzacții cu criptomonede. Totodată, Rizea a menționat că a fost singura dată când l-a văzut pe Mardar.

„Da, pentru bitcoin (erau banii – n.red.). Eu mă ocup cu criptomonede, din asta trăiesc, cumpărare și vânzare de criptomonedă”, a declarat Rizea, menţionând că a fost pus în legătură cu Mardar de o cunoştinţă.

„Mi-a zis te duci și te întâlnești cu un cunoscut de-al meu și iei bani de la el. Nu știam cu cine (mă întâlnesc – n.red.), atunci a fost prima și ultima oară când l-am văzut pe acest individ. După am aflat. De fapt, eu cred că a fost un motiv ca el să mă cunoască pe mine și să încerce să se apropie de mine”, a precizat, pentru Main News, Rizea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.