Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fugit din țară, Ilan Șor se 'vrea' prim-ministru. Deputatul îi cere Maiei Sandu 'să-și recunoască eșecul și să-și dea demisia'

stiri.md
Ilan Sor

Deputatul fugar Ilan Șor se vrea prim-ministru în Republica Moldova. El a cerut în cadrul Congresului Național „Noi suntem Moldova”, organizat astăzi la Orhei, să fie înaintat la această funcție.

„Propun Congresului Național al partidului să mă înainteze în calitate de candidat la funcția de prim-ministru. Sunt gata să iau asupra mea toată responsabilitatea”, a spus Șor, transmite Știri.md.

Acesta s-a adresat și președintelui R. Moldova, Maia Sandu. Șor i-a cerut șefei statului „să-și recunoască eșecul și să-și dea demisia”.

Intervenția lui Șor în cadrul Congresului a fost, ca de obicei, o înregistrare video. Acesta nu se află în R. Moldova din iulie 2019.

Pe 12 iunie 2019, Șor susținea o ultimă conferință de presă. Se întâmpla cu două zile înainte ca Partidul Democrat din Moldova să cedeze puterea și să treacă în opoziție. Ulterior, pe 30 iulie 2019, Ministerul Afacerilor Interne a anunțat că Ilan Șor a părăsit ilegal R. Moldova și a fost dat în căutare națională și internațională.

Deputatul fugar a fost condamnat în 2017 la şapte ani şi şase luni de închisoare pentru escrocherie şi spălare de bani. Dosarul încă se află la etapa audierii martorilor. Până acum au avut loc 34 de ședințe de judecată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.