Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Funcționar de la Finanțe, trimis în judecată pentru luare de mită

inquamphotos.com / Octav Ganea
mita, bani marcati

Un referent de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Alba, prins în flagrant în timp ce primea 3.000 de lei de la o avocată, a fost trimis în judecată de procurori pentru luare de mită, potrivit unui comunicat transmis vineri AGERPRES de Serviciul judeţean al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA).

INEDIT în dosarul Gala Bute. Martor DNA, în sala de judecată: Udrea, cel mai bun ministru


În vara anului trecut, Dorinel Bumb a efectuat, conform sursei citate, o inspecţie fiscală la un cabinet individual de avocatură de pe raza municipiului Sebeş. Ulterior, inculpatul a contactat reprezentantul cabinetului de avocatură şi i-a pretins 2.000-3.000 lei, invocând modul în care a efectuat inspecţia fiscală în anul 2015, precum şi faptul că, pe viitor, în schimbul sumei de bani, îşi va îndeplini în mod defectuos atribuţiile de serviciu şi nu îl va sancţiona pentru neregulile constatate cu ocazia controalelor fiscale.

Doliu în lumea presei: Un cunoscut jurnalist a murit la doar 39 de ani


În urma denunţului avocatei, la începutul lunii trecute, ofiţerii de poliţie judiciară ai Serviciului Judeţean Anticorupţie Alba, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, au procedat la organizarea şi prinderea în flagrant a referentului în timp ce primea suma de 3.000 lei de la denunţătoare. 

Bumb a fost arestat preventiv de către Tribunalul Alba, însă, în urma contestaţiei pe care a depus-o, Curtea de Apel Alba Iulia a dispus faţă de acesta aplicarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.