Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Funcția de șofer la SRI sau la Prefectura Maramureș e la mare căutare: o femeie a pretins 1.000 de lei și 500 de euro pentru a intermedia o angajare

sri mesaj anul nou

O femeie a fost trimisă în judecată după ce ar fi promis unei persoane că îi obține un post de șofer la Prefectura Maramureș sau la SRI, în schimbul unor bani. Altora le-a promis permise, pentru care a cerut 4.000 de euro, informează Mediafax.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș, sesizat de polițiștii Serviciului Județean Anticorupție Maramureș, a dispus trimiterea în judecată a trei persoane, una dintre acestea aflată sub control judiciar, cercetată pentru trafic de influenţă în formă continuată (3 acte materiale), instigare la fals material în înscrisuri oficiale şi instigare la mărturie mincinoasă, o alta cercetată în stare de libertate pentru cumpărare de influenţă, iar cea de-a treia cercetată în libertate pentru complicitate la trafic de influenţă.

O femeie este bănuită că, în perioada decembrie 2021 – ianuarie 2022, ar fi pretins și primit de la o persoană suma de 1.000 de lei și ar fi pretins de la acesta încă 500 de euro, ca să o ajute să se angajeze șofer la Prefectura Maramureș sau la SRI.

Totodată, de la o altă persoană, care avea permisul suspendat, ar fi cerut 500 de euro, promițându-i în schimb că va interveni pe lângă funcționari MAI în scopul anulării sancțiunii și restituirii permisului de conducere auto.

De asemenea, a pretins de la alte două persoane suma totală de 4.000 de euro, din care a primit 1.700 de euro, promițându-le în schimb că va interveni pe lângă funcționari MAI în scopul promovării frauduloase a examinărilor pentru permis.

Dosarul a fost trimis, spre judecare, Tribunalului Mararureș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.