Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Funcție importantă obținută de România în Parlamentul European/ Victor Negrescu: 'Sunt onorat de această oportunitate să reprezint România'

Facebook/ Victor Negrescu
Victor Negrescu

Europarlamentarul Victor Negrescu a fost ales, joi, chestor al Parlamentului European, iar în această calitate va gestiona relația cu grupurile politice, cu Curtea de Justiție a Uniunii Europene și cu birourile de legătură ale Parlamentului European.

Social-democratul Victor Negrescu a fost ales joi chestor al Parlamentului European.

„Sunt onorat de această oportunitate să reprezint România și Partidul Social Democrat la acest nivel în legislativul european. În această calitate voi gestiona relația cu grupurile politice, cu Curtea de Justiție a Uniunii Europene și cu birourile de legătură ale Parlamentului European”, spune europarlamentarul PSD.

Negrescu afirmă că a militat și va lupta în continuare pentru o reprezentare cât mai bună a României la cel mai înalt nivel pentru a crește influența țării noastre și contribui la dezvoltarea Uniunii Europene în interesul cetățenilor.

„Le mulțumesc colegilor mei din Parlamentul European, grupului S&D, conducerii PSD și delegației noastre din legislativul european pentru susținerea și sprijinul acordat”, mai spune Negrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.