Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Funcţionar de la Direcţia Regională Drumuri şi Poduri Cluj cercetat penal pentru mită

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un funcţionar de la Direcţia Regională Drumuri şi Poduri (DRDP) Cluj - Secţia Drumuri Naţionale Alba este cercetat penal după ce ar fi primit o mită de 8.000 de lei de la o firmă care exploatează masă lemnoasă, pentru a deszăpezi un drum închis, facilitând astfel accesul utilajelor, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Alba, transmis miercuri, au fost efectuate cercetări în urma cărora s-a reţinut că, în luna martie, funcţionarul public "a solicitat şi primit" banii printr-un intermediar, de la administratorul firmei.

Citește și: Nelu Tătaru, despre o nouă stare de urgență în România: Nu m-aș gândi la asta, ci mai mult la asigurarea măsurilor

"Mita a fost oferită funcţionarului pentru a efectua un act în legătură cu atribuţiile sale de serviciu, respectiv a dispus efectuarea deszăpezirii pe un sector de drum închis circulaţiei rutiere (Transalpina - n.r.), facilitând transportul de material lemnos pe acel sector de drum", precizează comunicatul.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus, miercuri, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cei doi, pentru comiterea infracţiunii de luare de mită şi, respectiv, pentru dare de mită. Suspecţii sunt audiaţi la sediul acestei unităţi de parchet, fiind cercetaţi în stare de libertate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.