Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundașul brazilian Danilo a semnat cu Juventus, după ce a petrecut două sezoane la Manchester City

juventus

Clubul Juventus a anunțat, joi, prin intermediul site-ului oficial, că fotbalistul Danilo (28 de ani) a semnat contractul cu bianconerii, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Oreste îl desființează pe Dan Barna: Vă arată ca purtând treningul lui Codrin Ștefănescu și pantofii de lac alb ai lui Șerban Nicolae

Fundașul brazilian se alătură ”Bătrânei Doamne” după ce a petrecut două sezoane alături de Manchester City. Danilo a semnat un contract valabil pe cinci ani, până la data de 30 iunie 2024. Juventus a plătit pentru brazilian 37 de milioane de euro.

Danilo și-a început cariera la America FC, însă a mai evoluat pentru echipe precum Santos, FC Porto, Real Madrid sau Manchester City.

În stagiunea precedentă, sud-americanul a apărut în 27 de partide, a înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă. Fundaşul dreapta are 22 de prezenţe în naţionala Braziliei.

Citește și: Ciudățenia din cazul de la Caracal. Ce a tranșat Gheorghe Dincă în ziua în care Alexandra a sunat la 112

Printre titlurile deținute de Danilo se numără trofeul Champions League (2015-2016, 2016-2017, cu Real Madrid), campionatul Angliei (2018, 2019, cu Manchester City), Cupa Ligii Angliei (2018, 2019, cu Manchester City) campionatul Spaniei (2016-2017, cu Real Madrid), campionatul Portugaliei (2011-2012, 2012-2013, cu FC Porto) sau trofeul Federației Engleze de Fotbal (2019, cu Manchester City).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.