Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundașul de la Manchester United Aaron Wan-Bissaka s-a accidentat și a fost scos din lotul Angliei

descopera.ro
fotbal minge

Aaron Wan-Bissaka (21 de ani), fundaşul dreapta de la Manchester United, s-a accidentat şi a fost scos din lotul naţionalei Angliei pentru meciurile cu Bulgaria şi Kosovo, din preliminariile EURO 2020, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Viorica Dăncilă îl atenționează pe Klaus Iohannis: Au trecut deja câteva zile

Într-un comunicat emis de Federaţia Engleză de Fotbal, marţi, se specifică faptul că Aaron Wan-Bissaka a suferit o accidentare la spate. Fundaşul nu a fost înlocuit în lot, selecţionerul Gareth Southgate avându-i la dispoziţie deja pe acel post pe Trent Alexander-Arnold şi Kieran Trippier.

Aaron Wan-Bissaka se afla la prima convocare pentru naţionala de seniori a Angliei, însă accidentarea i-a dat planurile peste cap celui care a jucat cu naţionala U21 la Campionatul European din această vară.

Citește și: EXCLUSIV Fostul șef al Poliției Caracal și soția sa, proaspăt pensionați, au încercat să-și ascundă veniturile?

“Îi urmărim cu atenţie pe Wan-Bissaka şi Trent. Kyle Walker nu face parte din lot de această dată. Cred că este o şansă bună pentru a-i vedea pe aceşti doi jucători tineri”, declara Southgate, în momentul anunţării lotului convocat.

Aaron Wan-Bissaka a fost adus de Manchester United în această vară, de la Crystal Palace, pentru 50 de milioane de lire sterline. Fotbalistul născut la Londra a fost integralist în toate cele patru partide disputate de echipa lui Solskjaer în acest sezon.

Citește și: Surse Cazul Caracal. Ce se va întâmpla astăzi

Sâmbătă, 7 septembrie, Anglia o va înfrunta pe Bulgaria, pe teren propriu. Trei zile mai târziu, tot acasă, naţionala condusă de Southgate va juca contra celor din Kosovo. După două meciuri disputate în grupa A de calificare pentru EURO 2020, Anglia ocupă primul loc, cu 6 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.