Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundașul român Ștefan Radu va continua la Lazio Roma: a făcut vizita medicală

www.fanatik.ro
Ștefan Radu Lazio

Lazio Roma a decis să îl păstreze pe Ştefan Radu (32 de ani), deşi iniţial anunţase plecarea românului. Fundaşul stânga a făcut luni vizita medicală, urmând ca ulterior să intre în programul normal al echipei. Informaţia a fost confirmată de site-ul oficial al clubului italian, anunță MEDIAFAX.

Vezi și: Klaus Iohannis a decorat-o pe Simona Halep cu Ordinul Național `Steaua României` în grad de Cavaler

Lista echipelor interesate de român era stufoasă. Presa din Italia afirma că cele mai mari şanse le aveau echipele din Serie A, pentru că Radu îşi dorea, şi după ce Lazio l-a anunţat că trebuie să-şi caute alt club, să rămână acolo. Corriere della Sera menţiona că cea mai insistentă formaţie pentru obţinerea semnăturii lui Radu a fost gruparea Atalanta. Pe urmele fotbalistului se mai aflau, din Italia, Torino şi Parma. Un alt club din Europa tentat de Radu era Vitesse Arnhem, dar chinezii şi şeicii din Arabia Saudită îşi puseseră şi ei oamenii la treabă. Acum, se pare că Lazio a decis să se bazeze pe român şi în sezonul care urmează, iar Radu va fi om de bază în prima echipă, aşa cum s-a întâmplat în ultimele sezoane.

Citește și: Bogdan Licu, REACȚIE INCENDIARĂ după decizia CSM în cazul procuroarei Maria Pițurcă: 'Nu înseamnă că e în regulă'

Radu a adunat 348 de jocuri în tricoul lui Lazio. În cele 11 sezoane petrecute în "Cetatea Eternă", Ştefan Radu a ajuns pe locul 4 în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe apariţii din istoria clubului. Lider este Giuseppe Favalli, cu 401 meciuri. Şapte goluri şi 18 pase decisive a bifat Ştefan Radu în cele 348 de partide jucate pentru Lazio Roma. În ultimele sezoane, fundaşul român a fost unul dintre căpitanii echipei. Acesta a evoluat ultima oară pentru echipa naţională a României în 2013, într-un meci cu Ungaria, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Brazilia, scor 2-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.