Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundaşul brazilian Junior Morais, în vârstă de 34 de ani semnează cu FC Rapid Bucureşti

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam FCSB Steaua Junior Morais

Fundaşul brazilian Junior Morais, care a evoluat în sezonul trecut în prima ligă turcă, la Gaziantep, a semnat cu echipa de fotbal FC Rapid Bucureşti un contract pe un sezon cu opţiune de prelungire pe încă un an, a anunţat, sâmbătă, clubul giuleştean.

În vârstă de 34 de ani, fundaşul stânga a mai evoluat în carieră pentru Sao Caetano, Freamunde, Astra Giurgiu şi FCSB, informează Agerpres.ro.

''Deja mă simt foarte fericit alături de băieţi, parcă am venit într-o familie, ceea ce îmi confirmă faptul că am venit la o echipă mare, la care toată lumea vrea să joace. Abia aştept startul de campionat, să îi ascult pe suporteri. Aceştia sunt cei mai nebuni din ţară şi sunt nerăbdător să îi văd şi să joc pe noul Giuleşti. Îmi doresc să intrăm în play-off şi de acolo, cine ştie, totul este posibil. Vreau să ducem Rapidul acolo unde îi este locul, în fruntea fotbalului românesc'', a spus Junior Morais, la semnarea contractului.

Junior Morais are în palmares un titlu de campion (2016), o Cupă a României (2014) şi două Supercupe ale României (2015, 2017), toate cu Astra.

Brazilianul este al şaselea jucător transferat de FC Rapid după mijlocaşul Alexandru Cristian Albu, fundaşul Claudiu Belu-Iordache, mijlocaşul Ljuban Crepulja, mijlocaşul Nicolae Carnat şi fundaşul Dragoş Grigore.

Gruparea giuleşteană s-a despărţit de cinci jucători de la promovarea în Liga I, Ionuţ Voicu, fundaş care s-a retras din activitate, Marian Drăghiceanu, Daniel Benzar, Amir Jorza şi Ivica Zunic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.