Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundaşul echipei Manchester United, Phil Jones, accidentat la genunchi din ianuarie 2020: Am trecut prin iad în ultimii doi ani

www.worldsoccer.com
manchester united

Phil Jones, fundaşul echipei Manchester United, accidentat la genunchi din ianuarie 2020, spune că a trăit "iadul", dar vede în cele din urmă luminiţa la capătul tunelului, conform news.ro

Phil Jones a fost operat vara trecută pentru o problemă gravă la genunchi şi nu a mai jucat la Manchester United de la un meci din Cupă din ianuarie 2020. Internaţionalul de 29 de ani al Angliei, care a petrecut un deceniu marcat de accidentări la club, a a revenit recent la antrenamentul primei echipe, în timp ce îşi continuă recuperarea.

"Am trecut prin iad în ultimii doi ani", a spus el pe site-ul clubului. "Dar, din fericire, acum încep să văd luminiţa de la capătul tunelului. Am reluat antrenamentul, am jucat câteva jocuri şi mă simt foarte bine. "

În ultimele douăzeci de luni, Jones, care a jucat peste 200 de jocuri în toate competiţiile pentru United, a luptat şi a suferit. "Ca fotbalist, ca persoană, ca om, nu m-am simţit niciodată atât de rău în viaţa mea. Încerci să găseşti un echilibru între fotbal şi viaţa de familie, dar a fost atât de greu să vii acasă şi să încerci să ai grijă de copii ... eşti acolo, dar în realitate nu eşti acolo, nu eşti prezent. Este bine să găsesc în sfârşit acest echilibru ”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.