Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundaşul francez Kurt Zouma, disponibil pentru partida cu Leicester City, în ciuda polemicii dure

daily express
 Kurt Zouma

Fundaşul francez Kurt Zouma rămâne disponibil pentru includerea în lotul echipei de fotbal West Ham United în vederea deplasării de duminică de la Leicester, pentru confruntarea din etapa a 25-a din Premier League, scrie DPA.

"Da, este disponibil pentru partida cu Leicester City. Clubul a luat această decizie, eu sunt de acord cu ea, vom vedea dacă va fi pe teren sau nu, dar deplasarea o va face,'' a declarat antrenorul lui West Ham, David Moyes.

După apariţia unui videoclip în care Zouma îşi lovea pisica, West Ham a anunţat că îi va aplica o amendă usturătoare jucătorului francez, care în plus a pierdut contractul de sponsorizare cu Adidas şi riscă să fie dat afară de la clubul londonez. O organizaţie pentru protecţia animalelor a preluat cele două pisici ale lui Zouma.

West Ham a anunţat că îi va aplica lui Zouma cea mai mare amendă posibilă, care poate ajunge la salariul pe două săptămâni, iar fundaşul a acceptat amenda, care va fi donată organizaţiilor pentru drepturile animalelor.

Cererile pentru concedierea jucătorului sunt tot mai insistente, după ce clubul a pierdut deja doi sponsori, Vitality şi Experience Kissimmee, în timp ce fanii francezi au cerut federaţiei naţionale ca Zouma să nu mai joace pentru naţionala Franţei, potrivit Agerpres.ro.

O petiţie online, care solicită deschiderea unei acţiuni în justiţie împotriva lui Zouma, a strâns deja peste 272.000 semnături.

Mai mult, clubul Dagenham and Redbridge FC, din liga a cincea engleză de fotbal, a anunţat joi că l-a suspendat pe Yoan Zouma, fratele lui Kurt Zouma (West Ham United), pe durata anchetei asupra videoclipului în care internaţionalul francez îşi maltrata pisica. Yoan a fost cel care a filmat scena.

West Ham United este pe locul 4 în Premier League după 24 de etape cu 40 de puncte, în timp ce Leicester City este pe 12, cu 26 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.