Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundaşul german Thilo Kehrer s-a transferat de la PSG la West Ham

5aial.com
Andrei Iarmolenko west ham

Fundaşul german Thilo Kehrer, în vârstă de 25 de ani, s-a transferat de la PSG la West Ham United, cu care a semnat un contract pe patru sezoane, cu opţiune de prelungire pentru încă unul, a anunţat miercuri clubul englez, informează AFP.

Fotbalistul evolua din 2018 la echipa din capitala Franţei. Fundaşul polivalent, cu 20 de selecţii pentru naţionala Germaniei, nu intra în planurile noului antrenor Christophe Galtier, care a cerut la venirea sa o reducere a numărului de jucători din lot, potrivit Agerpres.

În sectorul defensiv, PSG s-a întărit recent cu francezul Nordi Mukiele.

Kehrer a venit de la Schalke în 2018, în schimbul unei sume estimate la 37 de milioane de euro. West Ham a plătit pentru el 16 milioane de euro, potrivit ziarului Le Parisien.

Germanul, care a jucat 128 de meciuri pentru PSG în patru sezoane, se antrena în ultimele săptămâni cu grupul "indezirabililor", de care clubul ar vrea să scape înainte de finalul perioadei de mercato. Printre ei sunt Idrissa Gueye, Ander Herrera, Rafinha sau Julian Draxler.

PSG i-a adus pe mijlocaşii Vitinha şi Renato Sanches, fundaşul Mukiele şi atacantul Hugo Ekitike. Campioana Franţei s-a despărţit de portarul Alphonse Areola (West Ham), fundaşul Colin Dagba (împrumutat la Strasbourg), mijlocaşul Georginio Wijnaldum (împrumutat la AS Roma) sau atacantul Arnaud Kalimuendo (Rennes).

West Ham a încheiat pe locul 7 ediţia trecută de campionat şi va disputa play-off-ul Europa Conference League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.