Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundaşul Lucas Hernandez (Bayern Munchen), în faţa unui tribunal din Madrid

The Independent
Lucas Hernandez

Fundaşul echipei Bayern Munchen, Lucas Hernandez, a fost prezent luni în faţa judecătorilor unui tribunal din Madrid, pledând încă odată nevinovat faţă de acuzaţiile care i s-au adus după incidentele violente cu fosta sa prietenă şi nerespectarea restricţiilor impuse, scrie DPA.

Fotbalistul ar urma să execute şase luni de închisoare dacă apelul său nu va fi aprobat de o instanţă superioară până la 28 octombrie şi avea termen pentru ziua de marţi, 19 octombrie, însă a decis să meargă mai devreme în faţa completului de judecată, informează Agerpres.

El trebuie să precizeze unde-şi va ispăşi condamnarea în cazul unei decizii definitive şi irevocabile.

Un tribunal din Madrid l-a condamnat, săptămâna trecută, pe Lucas Hernandez, fundaşul lui Bayern Munchen şi al naţionalei Franţei, la şase luni de închisoare pentru nerespectarea unui ordin de restricţie emis în anul 2017 după un conflict violent al fotbalistului cu prietena sa.

Conform unui document al instanţei, lui Hernandez (25 de ani) i s-a respins un prim apel, de către o instanţă penală din capitala Spaniei, formulat după ce a primit alte două condamnări în aceeaşi speţă în condiţiile în care a încălcat ordinul iniţial.

Hernandez a primit citaţia de a se prezenta în faţa instanţei pe 19 octombrie, după care va avea zece zile pentru a se prezenta voluntar la închisoare. Fotbalistul a atacat cu apel şi această ultimă decizie.

În februarie 2017, Lucas Hernandez, pe atunci la Atletico Madrid, şi fosta sa prietenă, judecaţi pentru o altercaţie nocturnă, au fost condamnaţi la câte 31 de zile de muncă în folosul comunităţii şi la interdicţia de a se apropia la mai puţin de 500 de metri unul de celălalt timp de şase luni. Ulterior, fotbalistul a încălcat acest ordin alegându-se cu noi plângeri penale.

Fundaşul care avea la acea vreme 21 de ani şi fosta sa prietenă spaniolă, au fost condamnaţi la aceeaşi pedeapsă de un tribunal din Madrid pentru "violenţe domestice", după o altercaţie care a avut loc pe 3 februarie, când s-au lovit şi zgâriat.

Potrivit documentului analizat de instanţă la acel moment, tânăra l-a aşteptat furioasă pe Lucas Hernandez în faţa casei lor, după ce mai avuseseră o dispută. Când Lucas Hernandez a sosit, Amelia, al cărei nume de familie nu a fost dezvăluit, a urcat în maşina în care se afla fotbalistul, pe care l-a lovit şi l-a zgâriat cu unghiile, după care a zgâriat vehiculul cu o cheie.

Lucas Hernandez a coborât din maşină şi a lovit-o pe tânără "în coaste, în spate, în maxilar şi în zona buzelor", a indicat actul respectiv.

Medicii legişti au constatat zgârieturi pe corpul fotbalistului şi hematoame şi contuzii pe cel al tinerei.

Tânără a fost de asemenea condamnată să plătească pentru repararea maşinii deteriorate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.