Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundaşul Sergio Ramos a marcat golul cu numărul 100 pentru Real Madrid

www.agerpres.ro
Sergio Ramos Real Madrid

Fundaşul Sergio Ramos a marcat, marţi, cu capul, golul de 2-0 pentru echipa Real Madrid, în meciul cu Atalanta (scor final 3-2), din Liga Campionilor, aceasta fiind reuşita lui cu numărul 100 în tricolul madrilenilor, potrivit news.ro.

"Nu este rău. Recordurile individuale sunt secundare, dar îţi place să le dobori. Atât timp cât continuă să ajute echipa să câştige, sper să mai pot înscrie câteva", a declarat jucătorul de 34 de ani, potrivit BBC.

Ramos a marcat 55 de goluri cu capul, 21 din penalti, două din lovitură liberă şi 22 cu piciorul. El a înscris 14 goluri în 11 sezoane de Champions League, 74 în LaLiga (inclusiv două pentru FC Sevilla), şapte în Cupa Spaniei şi restul în alte competiţii.

Sergio Ramos a jucat 659 de meciuri pentru Real şi a câştigat 22 de trofee.

Citește și: DOSAR 'Ăia 3.045.000 euro cad cu toții, nu rămâne așa în pom', îl asigura ofițerul Fleancu pe afaceristul Bogdan Savin, legat de expertiza din dosarul său penal

La echipa naţională, el a marcat 23 de goluri, cele mai multe înscrise de un fundaş în istorie, în 175 de meciuri.

Într-un clasament al marcatorilor all-time ai echipei Real Madrid, Ramos este pe locul 21, la egalitate cu fostul atacant Fernando Morientes, la cinci reuşite de galezul Gareth Bale şi la patru de brazilianul Ronaldo.

Totuşi, Sergio Ramos nu este fundaşul cu cele mai multe goluri marcate în istorie. Daniel Passarella a înscris de 175 de ori pentru Argentina, Fiorentina, Inter şi pentru cluburi din ţara sa, în anii 70 şi 80.

Actualul antrenor al FC Barcelona, Ronald Koeman, a marcat 250 de goluri pentru echipa catalană, PSV, naţionala Olandei şi alte formaţii, dar el a jucat numeroase meciuri pe postul de mijlocaş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.