Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundaşul stânga de la Liverpool, Andrew Robertson, și-a dezactivitat contul de Twitter după criticile fanilor lui Liverpool

www.digisport.ro
Liverpool

Andrew Robertson (25 de ani), fundaşul stânga de la Liverpool, şi-a dezactivat contul personal de Twitter în urma criticilor primite din partea fanilor echipei sale, după partida cu Napoli, de marţi, din Liga Campionilor, scor 2-0, scrie presa din Anglia, anunță MEDIAFAX.

Citește și: S-a aflat! Ce salariu are Mugur Isărescu

Fundaşul stânga a provocat o lovitură de la 11 metri controversată pentru Napoli, în minutul 82. Arbitrul Felix Brych a decis să acorde penalty pentru formaţia gazdă, după un presupus contact între Robertson şi Callejon, în urma căruia Mertens a deschis scorul. Rezultatul final, 2-0 pentru Napoli, a fost stabilit de Llorente, în minutul 90+2

Potrivit Mirror, Robertson a primit atât critici pe reţelele de socializare, cât şi mesaje de încurajare după partida din Italia. Miercuri dimineaţă, contul de Twitter al scoţianului a fost dezactivitat.

Citește și: Alexandru Cumpănașu, atac de ultimă oră la Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis: ‘Își pun coada pe spinare’

Andrew Robertson este unul dintre jucătorii lui Liverpool care a cunoscut o creştere de formă substanţială în ultimele două sezoane. Apărătorul a fost transferat de la Hull City, în 2017, pentru 7 milioane de euro, iar site-ul de specialiate transfermarkt.com îl cotează, în prezent, la 60 de milioane de euro. Alături de Liverpool, acesta a câştigat Liga Campionilor şi Supercupa Europei, în sezonul actual fiind integralist în toate cele opt partide ale echipei sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.