Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundaţia bulgară pentru Memorie a lansat o nouă campanie de bună vecinătate cu Republica Macedonia de Nord

coe.int
bulgaria

Fundaţia bulgară pentru Memorie a lansat luni o nouă campanie socială şi de informare. Intitulată "De ambele părţi ale frontierei", iniţiativa are ca scop să atragă atenţia publicului asupra necesităţii unei politici de stat corecte şi angajate în direcţia bunei vecinătăţi şi a prieteniei între ţări, a declarat fundaţia.

În cadrul campaniei, fundaţia va prezenta modelul său de lucru pentru îmbunătăţirea relaţiilor dintre Bulgaria şi Macedonia de Nord, potrivit Agerpres.

Printre altele, preşedintele Fundaţiei bulgare pentru Memorie, Milen Vrabenski, finanţează o vizită de cinci zile în Bulgaria a tinerilor de la Atelierul de artă pentru copii Sfântul Chiril şi Sfântul Metodiu din Bitola. Grupul, format şi din elevi de la şcolile din Rodopi, urmează să viziteze Koprivştiţa şi Sofia şi să se implice într-o serie de activităţi artistice, prelegeri educaţionale, pe lângă faptul că se vor distra din plin.

În sprijinul campaniei, tinerii îşi vor prezenta desenele pe tema "De ambele părţi ale frontierei" la Adunarea Naţională. Expoziţia va urmări să arate cum ar trebui să arate relaţiile dintre cele două ţări prin ochii tinerilor.

În urmă cu o lună, studenţi din Republica Macedonia de Nord au efectuat o vizită de două zile la Sofia, la invitaţia fundaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.