Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundaţia Regală Margareta a României extinde proiectul 'Ajutor pentru refugiaţi'

MS Margareta

Fundaţia Regală Margareta a României extinde proiectul"Ajutor pentru refugiaţi" în perioada martie - iunie, pentru a veni în sprijinul eforturilor umanitare din ţară.

Potrivit unui comunicat transmis marţi AGERPRES, o reţea de servicii sociale şi de suport, formată din companii partenere, grupuri de iniţiativă şi organizaţiile non-guvernamentale, va oferi sprijin imediat şi pe termen mediu refugiaţilor din Ucraina.

De asemenea, Fundaţia Regală Margareta a României va asigura cazare, servicii şi consiliere socială refugiaţilor sosiţi în Bucureşti, în mod prioritar pentru mame, copii şi bunici.

Proiectul "Ajutor pentru refugiaţi" a fost lansat de Fundaţia Regală Margareta a României pe data de 2 martie, atunci când familii cu copii fugeau din calea războiului din Ucraina.

Peste 160 persoane refugiate care au ajuns în Bucureşti au primit până acum un sprijin concret şi imediat prin intermediul fundaţiei, precizează comunicatul citat.

Proiectul îşi extinde acum zona de sprijin şi prin granturi oferite ONG-urilor care desfăşoară intervenţii imediate la frontieră sau celor care implementează activităţi şi în alte zone din ţară de susţinere a nevoilor urgente sau pe termen mediu ale familiilor cu copii refugiate din Ucraina. Finanţarea este oferită în funcţie de numărul beneficiarilor, tipul de intervenţii şi perioada de implementare a sprijinului concret pentru refugiaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.