Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Funerare Alexandru – servicii complete în cele mai dificile momente

sicriu

Uneori viața se dovedește a fi foarte imprevizibilă și ne pune față în față cu unele evenimente tragice, precum decesul unei persoane apropiate, peste care trebuie să trecem oricât de greu ne-ar fi. Un deces în familie este dureros și chiar marcant, însă cu toate acestea responsabilitatea organizării tradiționalului eveniment de înmormântare cade pe umerii persoanelor îndurerate.

Înțelegem cât de grea poate fi această responsabilitate, iar greutatea sa poate cântări înzecit din cauza tristeții provocate de nefericitul eveniment. Într-un astfel de moment este important să respecți tradițiile existente dar și să poți face față cu bine încărcării emoționale. De aceea se recomandă serviciile unei firme de servicii funerare, căreia poate fi plasată responsabilitatea apăsătoare.

Alegerea serviciilor funerare complete, o soluție cu ajutorul căreia poti face față mai ușor unor evenimente tragice

Așa cum spuneam, responsabilitatea organizării evenimentului care reprezintă ceremonia de înmormântare poate fi foarte apăsătoare. Este nevoie de foarte multă tărie de caracter pentru a te putea ocupa în întregime de toate detaliile legate de eveniment și puțini sunt cei care pot fi descriși altfel.

Atât tradiția cât și religia vin cu mai multe cerințe ce trebuie îndeplinite. Iar într-un moment de o tristețe copleșitoare precum decesul unei persoane dragi, cea mai bună soluție poate fi solicitarea serviciilor unei firme de pompe funebre.

Funerare Alexandru poate reprezenta sprijinul atât de necesar într-un moment atât de dificil. Prin punerea la dispoziția clienților unui portofoliu complet de servicii, firma de pompe funebre Funerare Alexandru este alături de clienții săi atunci când au cea mai mare nevoie de acest lucru.

Dar ce înseamnă servicii complete în domeniul serviciilor funerare?

Constatarea decesului

Chiar și în momentele dificile ne lovim de birocrație și de diferite documente.

Firma Funebre Alexandru preia toată responsabilitatea persoanelor îndurerate și se ocupă de toate demersurile pentru ceremonia de înmormântare.

Iar un prim demers care trebuie efectuat este constatarea decesului. În acest sens, firma vă poate pune la dispoziție un medic care să constate decesul. Certificatul medical constatatorde deces va fi eliberat după 24 de ore de la decis. Acesta este necesar pentru îmbălsămare.

Toaletarea persoanei decedate

Serviciile de toaletare a persoanei decedate sunt și ele necesare. Practic, este vorba despre spălarea, igienizarea, cosmetizarea, bărbieritul, îmbrăcarea și așezarea persoanei în sicriu.

Imaginea persoanei decedate în timpul ceremoniei poate avea un impact major și cu siguranță toate persoanele apropiate își doresc să păstreze în memorie o imagine cât mai încurajatoare.

De asemenea, dacă decesul a fost cauzat de un eveniment brutal, pot fi oferite și servicii de împachetare, care presupun sigilarea corpurilor foarte grav afectate.

Servicii de îmbălsămare

Îmbălsămarea are rolul de a preveni procesul de descompunere a persoanei de decedate. Se folosesc mai multe metode artificiale cu scopul de conservare. Acesta este de asemenea un serviciu care poate fi oferit de firma Funerare Alexandru.

Manipularea sicriului și a persoanei decedate pe timpul ceremoniei de înmormântare

Evenimentul de înmormântare necesită transportul și manipularea decedatului. Alegând firma serviciile complete oferite de Funerare Alexandru, vei beneficia de acest serviciu gratuit.

De asemenea, în pachetul de servicii complete este inclus și transportul funerar. Acesta trebuie efectuat doar folosind o mașină funerară autorizată.

Mai poate fi efectuată și preluarea persoanelor decedate direct de la aeroport, din zona Cargo.

Alte servicii incluse

Nu toate persoanele urmează tradiția, existând cazuri în care se cere incinerarea persoanei decedate. În acest sens, poate fi oferită consultanță și sfaturi pentru realizarea acestui procedeu.

Loc de veci gratuit

Funerare Alexandru oferă și consultanță pentru a putea obține un loc de veci gratuit. Acest serviciu poate fi foarte util, deoarece taxele suplimentare care sunt cerute uneori pentru un loc de veci pot fi foarte costisitoare.

Articole funerare

La un eveniment de înmormântare sunt necesare suficient de multe articole funerare. De la sicriu, la aranjamentele florale, sau chiar monumentele funerare, toate acestea pot fi achiziționate de la Funerare Alexandru.

Posibilitatea achiziționării tuturor lucrurilor necesare dintr-un singur loc reprezintă desigur un avantaj important.

Așadar, alegând serviciile complete ale firmei Funerare Alexandru, vei scăpa de grija și responsabilitatea organizării întregului eveniment de înmormântare a persoanei decedate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.