Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Funeriu îl pune la punct pe preşedintele USR, din cauza lui Halep: 'Nu încercați, în lipsă de idei, să vă lipiți imaginea de succesul unui sportiv'

funeriu bun

Dan Barna, preşedintele USR, primeşte o replică de la fostul ministru Daniel Funeriu. După ce a făcut apel la victoria Simonei Halep pentru a-l ataca pe Dragnea, Barna este îndemnat de Funeriu să nu-şi lipească imagine de succesul unui sportiv.

"Domnul Dan Barna, preşedintele USR, o invocă pe Simona Halep în antiteză cu Dragnea. Cu tot respectul îi spun, ca fost ministru şi al sportului: nu invocați niciodată un sportiv în context politic, nu încercați, în lipsă de idei, să vă lipiți imaginea de succesul unui sportiv. Succesul ei e rezultatul a mii de ore de muncă, nu a zeci de ore de blabla la televizor sau Parlament. Câştigați simpatie prin meritele voastre, nu ale Simonei, luați calea grea a seriozității, nu a parazitării muncii altuia şi veți reuşi. Cred că puteți.

PS: Am făcut foarte multe pentru mulți sportivi, unii deveniți campioni. Dar niciodată nu voi echivala o simplă semnătură de-a mea cu miile de ore de muncă ale lor", scrie Daniel Funeriu pe Facebook.

"Unde a scuipat Dragnea, a câștigat Simona, și ne-a șters rușinea!", a fost fraza scrisă de Dan Barna pe Facebook, stârnind reacţia lui Daniel Funeriu.

Vezi şi: Combinația MORTALĂ! Ce să nu faci niciodată după ce ai băut .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.