Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Furau din Belgia și vindeau în România: Aparatură medicală vândută cu 50.000 de euro pe internet

SANADOR
sanador cabinet medical

Aparatură medicală furată din Belgia, în valoare de 50.000 de euro, era oferită spre vânzare în România pe internet. În urma unor percheziții făcute în Neamț, polițiștii au găsit în total aparatură în valoare de peste 350.000 de euro.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au făcut trei percheziții domiciliare în județul Neamț, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, scrie mediafax.ro.

Din cercetări a rezultat că, în 3 octombrie 2023, mai multe persoane ar fi oferit spre vânzare, pe o platformă online, aparatură medicală ce ar fi fost sustrasă din data de 8 septembrie 2023, din Belgia. Prejudiciul cauzat persoanei vătămate ajunge la 50.000 de euro, potrivit IGPR.

În urma perchezițiilor, au fost identificate mai multe bunuri, precum telefoane mobile, laptopuri și 40 de aparate medicale, cu o valoare de peste 350.000 de euro.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Un bărbat de 43 de ani, din județul Neamț, a fost dus la sediul poliției, pentru cercetări. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ Iași, iar ulterior față de acesta s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.