Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Furnizarea apei în unele zone din oraşul Comarnic, oprită, duminică, timp de mai multe ore, din cauza stocului de apă foarte scăzut din rezervoare

www.bzi.ro
apă potabilă

Locuitorii de pe mai multe străzi din oraşul prahovean Comarnic nu sunt alimentaţi, duminică după amiază, cu apă potabilă, furnizarea acesteia fiind întreruptă din cauza nivelului foarte scăzut al stocurilor din două rezervoare. Furnizorul de apă anunţă că există „posibilitatea de prelungire” a măsurii şi recomandă populaţiei folosirea apei doar „în uz casnic şi scop menajeră, potrivit news.ro

„Societatea Hidro Prahova S.A. anunţă că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la staţia de tratare Valea lui Conci şi de la staţia de tratare Ghioşeşti din oraşul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 28 ianuarie 2024, în intervalul orar 12:00-16:00, cu posibilitate de prelungire. Vor fi afectaţi în totalitate de această oprire abonaţii HIDRO PRAHOVA S.A. care locuiesc în cartierul Podul Lung şi parţial, abonaţii care locuiesc pe străzile: Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana şi în cartierul Ghioşeşti”; este anunţul postat duminică pe site-ul companiei Hidro Prahova, cel mai mare furnizor de apă din judeţul Prahova.
Reprezentaţii companiei fac apel la locuitorii din Comarnic să folosească apa potabilă strict pentru uz casnic şi nu în alte scopuri.
„Societatea Hidro Prahova SA face apel către toţi abonaţii să folosească apa numai în uz casnic şi scop menajer şi să renunţe la utilizarea resurselor existente pentru alte activităţi, în scopul evitării deficienţelor în procesul de distribuţie”, precizează sursa citată.
Este pentru a doua zi când furnizarea apei la Comarnic este oprită din cauza stocurilor scăzute. Şi sâmbătă, în intervalul orar 12:00-16:00, apa a fost oprită pentru abonaţii din cartierul Podul Lung şi parţial pe străzile: Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana şi cartier Ghioşeşti.
Probleme cu furnizarea apei potabile, tot din cauza stocurilor scăzute, se înregistrează şi în comuna Ciorani, cea mai mare localitate rurală din judeţul Prahova. Duminică dimineaţă, furnizarea apei a fost oprită în toată comuna în intervalul orar 00:00-04:00, Hidro Prahova anunţând posibilitatea de prelungire a acestei măsuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.