Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Furnizarea de gaze în Colentina va fi reluată după efectuarea reviziei

newsonly.gr
gaze naturale

Alimentarea cu gaze naturale pentru cei 207 de clienţi casnici afectaţi de incendiul produs miercuri în Bucureşti, într-un apartament al unui bloc de pe strada Colentina, va fi reluată imediat ce va fi efectuată revizia la instalaţia de utilizare a gazelor naturale de către un operator autorizat, informează Distrigaz Sud Reţele, potrivit Agerpres.

"În urma investigaţiilor tehnice efectuate de echipele Distrigaz Sud Reţele, nu au fost depistate scurgeri de gaze pe reţeaua de distribuţie din zona imobilului respectiv. Din informaţiile preliminare, incidentul s-a produs pe instalaţia de utilizare a gazelor naturale de a cărei întreţinere şi exploatare sunt responsabili clienţii, cauza producerii evenimentului nefericit fiind o intervenţie neautorizată a proprietarului apartamentului", se arată în comunicatul societăţii.

Citește și: Cutremur pe scena politică! Decizia care răstoarnă condamnarea lui Liviu Dragnea

Distrigaz Sud Reţele colaborează cu organele competente care vor stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului.

În incendiul produs miercuri o persoană a fost rănită.

Distrigaz Sud Reţele este o filială a ENGIE Romania, înfiinţată în martie 2008 ca urmare a separării activităţii de distribuţie de cea de comercializare. Activitatea principală a societăţii este reprezentată de distribuţia gazelor naturale. Distrigaz Sud Reţele deserveşte 19 judeţe din sudul ţării şi municipiul Bucureşti, gestionând o retea de distribuţie de aproximativ 19.000 km.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.