Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Furnizorul de televiziune prin cablu SAT 2002 a intrat pe piaţa de energie, cumpărând acţiuni la o firmă lansată în urmă cu 2 ani

TV

Furnizorul de televiziune prin cablu TV Sat 2002 din Râmnicu Sărat, cu afaceri de peste 15,4 milioane lei anul trecut, a intrat pe piaţa de energie, preluând 18% din acţiunile companiei de Restart Energy One, abia înfiinţată, în mai 2015, dar deja cu afaceri de peste 21 milioane lei anul trecut.

Operatorul de cablu a intrat în acţionariatul furnizorului de energie prin majorare de capital, cu circa 1 milion lei, conform deciziei publicată în Monitorul Oficial. Restul acţiunilor sunt deţinute de compania de consultanţă Armand Consulting din Timişoara, care controlează şi furnizorul de electricitate Armand Energy din Timişoara şi deţine acţiuni şi la compania Lotus Energy din Hunedoara, scrie Profit.ro, potrivit news.ro

În 2015, primul an de activitate, Restart Energy One a avut afaceri de 5,4 milioane lei şi o pierdere de 62.920 lei, iar anul trecut a avut o cifră de afaceri de 21,1 milioane lei şi un profit net de 459.487 lei.

TV SAT 2002, parte din grupul Media TVSAT, este pe piaţă de 15 ani, având anul trecut un profit de aproape 2,5 milioane lei. În 2013 a primit licenţa CNA pentru lansarea postului TV SAT în Râmnicu Sărat, iar în vara anului trecut a lansat primul emiţător privat cu semnal digital terestru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.