Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Furt inedit în Statele Unite. Un bărbat arestat pentru că ar fi sustras un rechin dintr-un acvariu

agerpres
femeie rechin

Antone Shannon, în vârstă de 38 de ani, a fost arestat pentru a fi furat un puiet femelă de rechin-taur din Acvariul San Antonio din Texas, potrivit poliţiei citată miercuri de EFE, preluată de Agerpres.

Departamentul de poliţie din Leon Valley (Texas), oraş aflat la 15 kilometri de San Antonio, a dezvăluit marţi identitatea principalului suspect al acestui furt neobişnuit, care împreună cu alţi doi complici a reuşit să sustragă sâmbătă din acest acvariu puietul numit 'Helen', ascuns într-un cărucior de copii.

Rechinul-taur (Carcharhinus leucas) este unul dintre cele mai temuţi prădători şi unul dintre cei mai agresivi rechini din lume. Suspectul a scos din bazin puietul de rechin care măsoară 60 de centimetri, profitând de neatenţia personalului, cu o plasă de pescuit pe care o cumpărase chiar de la magazinul de suveniruri al acvariului.

Odată scos din bazin, suspectul a pus exemplarul într-un recipient cu apă, pe care l-a învelit într-o pătură, şi l-a scos din incintă într-un cărucior de copii.

Un angajat al acvariului şi-a dat însă seama că din cărucior curgea apă şi l-a urmărit pe Shannon până la ieşirea din complex. Hoţul nu a permis să-i fie verificat interiorul autoturismului, astfel încât angajatul i-a notat numărul de înmatriculare.

Pe imaginile camerelor de supraveghere se vede cum alte două persoane, a căror identitate nu a fost încă divulgată, l-au ajutat pe Shannon, care a încercat să-şi ascundă înfăţişarea sub o mustaţă falsă.

La percheziţionarea domiciliului suspectului, poliţia a descoperit şi alte exemplare marine.

'Helen' a fost înapoiată Acvariului din San Antonio în aceeaşi zi, potrivit directoarei centrului, Jamie Shank.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.