Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fuziune în prag de alegeri: PRU a 'înghiţit' un alt partid

pru

În prag de alegeri parlamentare, Partidul România Unită anunţă fuziunea prin absorbție cu Partidul Românilor de Pretutindeni. Astfel, PRU, partid condus de fostul deputat PSD Bogdan Diaconu, "înghite" PRP, partid fondat la începutul anului de fostul vicepreşedinte al PSD Diaspora Emanuel Sorin Cioacă.

Vezi și: Dosarul Microsoft EXPLODEAZĂ în plină campanie electorală

Cei aproximativ 10.000 de membri ai PPR, organizați în 10 filiale județene și 15 filiale în afara granițelor țării, vor deveni membri ai Partidului România Unită.

"Împreună devenim o forță care va readuce valorile românești pe primul loc – de la capitalul autohton, până la zona spirituală a acestui popor. Noi am înființat un partid care să fie o voce puternică a românilor plecați în străinătate și care își doresc să revină în țară, dar care, din păcate, nu au foarte multe opțiuni la întoarcerea acasă. Împreună, alături de Partidul România Unită, ne vom recăpăta cu toții încrederea în forțele proprii și vom munci pentru același țel comun: reformarea României", a declarat președintele PRP, Emanuel Sorin Cioacă.

Vezi și: Cântăreț celebru, audiat de procurori. De ce este suspectat

"Ne bucurăm că prietenii noștri din Partidul Românilor de Pretutindeni au ales Partidul România Unită. Suntem acum mai puternici, într-adevăr, iar mesajul nostru, spus clar și românește, se va auzi de-acum și mai bine: e timpul să spunem STOP oricârui demers antiromânesc, e timpul să readucem în prim plan valorile acestui neam și ceea ce ne definește ca popor. Le spun un Bun venit! sincer alături de noi și sunt sigur că proiectul nostru comun va avea succes. Partidul România Unită s-a întărit. Este un moment în care le pot spune și altor formațiuni cu adevărat românești că ni se pot alătura, ca să facem împreună politica neamului românesc!", a declarat şi preşedintele PRU, Bogdan Diaconu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.