Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fuziune UNPR-PPDD cu proteste

fuziune

Un fost lider PPDD isi declara revolta legata de 'ingroparea' partidului prin topirea in UNPR.

Intr-o scrisoare catre fosta sefa PPDD Simona Man, fostul lider interimar PPDD Ialomita, Marian Bâlea, susține că partidul a fost tradat si ca acum UNPR se mandreste cu fostii PPDD-isti.

"Decizia dumneavoastră de a „îngropa” partidul pe care l-ați condus până acum, trădând atât membrii PPDD, cât și electoratul care ne-a acordat încredere, decizia de a oferi pe tavă întregile structuri naționale și teritoriale, au reprezentat un act de trădare prin care au fost încălcate valori precum respectul, cinstea și corectitudinea", se arata in scrisoare.

"Fuziunea prin absorbție cu Uniunea Națională pentru Progresul României v-a făcut să pozați într-un general de brigadă care nu a făcut decât să alimenteze orgoliul și interesele politice ale generalului Oprea, înșelând într-un mod perfid românii care au pus ștampila pe sigla PPDD", mai spune acesta.

"Dumneavoastră acum ați făcut PPDD-ul cadou UNPR-ului, ștergând din istoria ultimilor ani toată activitatea noastră, a membrilor, aleșilor, reprezentanților și pe cea a românilor care au crezut în noi", mai este acuzata fosta sefa PPDD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.