Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GABERIE FOTO - FABULOS: Militarii din Venezuela au doborât un avion care transporta droguri: avea număr de înmatriculare în SUA

Armata din Venezuela a doborât un avion cu numere de înmatriculare din SUA care transporta droguri, a declarat ministrul de Interne Nestor Reverol.

"O aeronavă care transporta droguri cu un număr de înmatriculare american, care a traversat ilegal spațiul aerian al țării a fost neutralizată", a spus el.

Citește și: Raport devastator al Corpului de Control şi Anticorupţie din Ministerul Transporturilor: 4,37 milioane euro furați prin centrele de formare profesională

Armata venezueleană doboară adesea avioane folosite de mafia drogurilor. Ultimul astfel de caz, atunci când un avion cu un număr de coadă american a fost, de asemenea, „neutralizat”, a avut loc în iulie anul acesta.

În 2013, președintele venezuelean Nicolas Maduro a autorizat doborârea oricărui avion al mafiei drogurilor în spațiul aerian al țării. Inițiatorul proiectului de lege a fost predecesorul lui Maduro, Hugo Chavez.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.