Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabi Balint: 'Gata. A trecut. Sunt ca nou. Mulțumesc pentru toate mesajele voastre'

Legenda fotbalului român, Gabi Balint, a postat, pe pagina de Facebook, o fotografie și un mesaj de mulțumire, adresat susținătorilor săi și medicilor care i-au salvat viața, după ce săptămâna trecută a suferit un infarct, potrivit Mediafax.

În fotografia postată, realizată de la fereastra salonului Spitalului Fundeni, unde este internat Gabi Balint, se poate vedea, în depărtare, un afiș uriaș cu Marius Lăcătuș. Din acest motiv, Balint și-a început mesajul cu fraza: ”De vreo 5 zile, tot privesc pe fereastra salonului spitalului Fundeni și mă întreb: O fi Lăcă sau îngerul meu pazitor?”.

Citește și: Vești PROASTE de la meteorologi - ploi în toată țara! Până când va ține vremea rea

”Gata. A trecut. Sunt ca nou. Mulțumesc pentru toate mesajele voastre (mult mai multe decît cele pe care le primesc de ziua mea sau de Craciun). Mulțumesc că v-ați facut griji și v-ați rugat pentru mine! Am realizat cît sunt apreciat în țara mea și asta mi-a dat putere. Totuși când mi-am citit CV-ul pe anumite platforme online... Balint a fost...a jucat...a cîștigat... Brrr... Senzația că eram deja plecat cu mingea la picior, m-a cuprins. Mă înclin în fața colectivului de medici si asistenți de la institutul de urgență pentru boli cardiovasculare Dr. C.C. Iliescu. Datorită lor mai pot să hoinăresc și eu prin viață. Nu există cuvinte care să-mi exprime mulțumirea. În fiecare zi ne intersectăm cu ea în oraș. Ambulanța. O privim cum trece în viteză cu girofarurile și sirena pornite, strecurîndu-se printre mașini. Niciodată nu m-am gîndit că într-o bună zi aș putea fi eu cel care are nevoie de ajutor. Rămîneți în mașini! Priviți-o de acolo”, a fost mesajul postat de Gabi Balint.

Gavril Pele Balint (56 de ani) a început fotbalul la Gloria Bistriţa, iar în 1979 a făcut pasul la Steaua, formaţie la care a petrecut zece sezoane şi la care a cunoscut gustul performanţei. Cinci titluri de campion, trei Cupe ale României, Cupa Campionilor Europeni şi Supercupa Europei sunt trofeele pe care şi le-a trecut Balint în CV alături de bucureşteni. În 1989, ”militarii” încasau un milion de euro din transferul său la Burgos, formaţie de la care avea să se retragă în 1992.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.