Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabi Szabo, după eliminarea CSM Bucureşti: 'Felicit fetele pentru lupta de astăzi din teren şi pentru parcursul din Champions League!'

csm bucuresti valcea dragana cvijic

Directorul CSM Bucureşti, Gabriela Szabo, a transmis un mesaj după ce echipa de handbal feminin a fost eliminată de ŢSKA Moscova în sferturile Ligii Campionilor şi a ratat calificarea la Turneul Final Four, informează News.ro.

”Felicit fetele pentru lupta de astăzi din teren şi pentru parcursul din Champions League! Este o înfrângere amară, cu atât mai mult cu cât ne-a lipsit doar un gol pentru calificare. Se încheie o etapă, dar eforturile şi concentrarea noastră a tuturor trebuie să continue. Performanţa în sport se construieşte, indiferent de obstacole: ai câştigat, continuă, ai pierdut, continuă!”, a fost mesajul Gabrielei Szabo.

CSM Bucureşti a ratat duminică, în deplasare, calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a fost eliminată de formaţia rusă ŢSKA Moscova, în sferturile competiţiei. În tur, CSM s-a impus cu scorul de 32-27, dar în retur, duminică, ŢSKA a câştigat, scor 24-19 (12-11), iar cu 51-51 la general, dar mai multe goluri marcate în tur, ŢSKA s-a calificat la Turneul Final Four.

Celelalte trei echipei calificate sunt Gyor ETO, Brest şi Vipers, care au eliminat în sferturi echipele Buducnost, Metz şi Rostov-Don.

CSM n-a mai jucat la Turneul Final Four din 2018, când a încheiat cu medalie de bronz, după ce în 2016 cucerea trofeul, iar în 2017 obţinea tot medalia de bronz.

Tragerea la sorţi a semifinalelor Ligii Campionilor la handbal feminin va avea loc în 13 aprilie, la Budapesta. Tot acolo va avea loc şi Turneul Final Four, în 29 şi 30 mai.

Deţinătoarea trofeului este Gyor ETO.

În afara CSM Bucureşti, două echipe feminine româneşti au mai cucerit trofeul, dar în urmă cu şase decenii, atunci când se numea Cupa Campionilor Europeni - Ştiinţa Bucureşti, în 1961, şi Rapid Bucureşti, în 1964.

Citește și: VIDEO - Alertă la Marea Neagră: doi scafandri se află în stop cardio-respirator; medicii îi resuscitează

Alte trei echipe au mai ajuns în finala competiţiei – Universitatea Timişoara (1973), Ştiinţa Bacău (1986) şi Oltchim Râmnicu Vâlcea (în 2010).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.