Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabi Szabo, ieșire furtunoasă împotriva lui Nicușor Dan după demitere: 'Decizia e luată fără a exista o bază documentară'

Gabriela Szabo

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că o va schimba pe Gabriela Szabo de la conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucureşti şi va trimite Corpul de control pentru a verifica activitatea CSM Bucureşti. Sportiva va fi detaşată la conducerea Clubului Dalles, a adăugat edilul general. Szabo susține că Nicușor Dan nu a avut o bază documentară.

„Am observat în spațiul public, respectiv pe rețeaua de socializare FB, anunțul domnului Primar Nicușor Dan în ce privește schimbarea conducerii CSM, inclusiv prin 'detasarea' mea. Fără a exista o bază documentară, decizia apare ca motivată de aspecte aflate personal de domnul Primar 'din interior' (al clubului). Aceiași angajați pe ale căror spuse este întemeiată decizia anunțată au pierdut în instanță dosare inițiate ca urmare a defăimării mele sau a activității mele.

Nu sunt o persoană conflictuală, de aceea voi urmări desfășurarea acestei proceduri, bineînțeles așteptându-mă să fie una transparentă, în egală măsură analizând legalitatea acesteia.

Fac această precizare întrucât, în calitate de Membru al Consiliului de Administrație al CSM, nu am participat la întâlnirile domnului Primar cu membrii Consiliului”, a spus Gabriela Szabo.

Vezi și: Scandal după demiterea Gabrielei Szabo! Aurelian Bădulescu îi cere demisia lui Nicușor Dan: 'Decizia este una necalculată' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.