Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Enache, fostul fundaş de la FCSB, va fi transferat de Astra Giurgiu, după ce a rămas liber de contract - presă

www.gsp.ro
Astra Giurgiu

Gabriel Enache (29 de ani), fostul fundaş de la FCSB, Partizan Belgrad sau Dunărea Călăraşi, ar putea fi transferat de Astra Giurgiu, după ce jucătorul a rămas liber de contract, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Profeția devastatoare de care Liviu Dragnea nu a ținut cont: ‘I-am spus-o în față’

Potrivit gsp.ro, Enache a primit încuviinţarea UEFA de a deveni liber de contract, după 14 luni petrecute la Partizan Belgrad. Sezonul trecut, din februarie şi până la finalul lunii mai, fundaşul dreapta a evoluat sub formă de împrumut la Dunărea Călăraşi, formaţia care a retrogradat în Liga 2.

Potrivit sursei citate, jucătorul cu cinci selecţii la echipa naţională se va întoarce la Astra Giurgiu, unde va primi un contract pe două sezoane. Enache a mai jucat la formaţia patronată de Ioan Niculae în perioada 2012-2016. Ulterior, acesta a fost transferat de FCSB, unde a fost legitimat timp de două stagiuni.

În sezonul actual, sub comanda lui Dan Alexa, la Astra Giurgiu evoluează mai mulţi fotbalişti experimentaţi, precum Denis Albec, Constantin Budescu, Gabriel Tamaş, Florentin Matei sau Mihai Răduţ.

Citește și: O femeie a fost legată azi de Gheorghe Dincă! Cine este ea de fapt

Gabriel Enache şi-a început cariera la CS Mioveni, iar în 2012 a fost transferat de Astra. După aproape 140 de meciuri la formaţia giurgiuveană şi trei trofee câştigate (titlul în Liga 1, Cupa şi Supercupa României), fundaşul a fost transferat de FCSB. Din 2018 au urmat experienţe în străinătate, la Rubin Kazan şi Partizan Belgrad, însă Enache nu a reuşit să se impună.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.