Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Leş (PSD): Promovarea în funcţii cheie, de vizibilitate, a unor personaje controversate a reprezentat reţeta dezastrului

gabriel les

Fostul ministru al Apărării, senatorul Gabriel Leş, consideră că PSD nu poate merge mai departe fără o reformă profundă şi consideră că promovarea în funcţii cheie a unor "personaje neadecvate profesional" a reprezentat "reţeta dezastrului".

"În ciuda gustului amar ce însoţeşte înfrângerea candidatului PSD în cursa prezidenţială, ar trebui să mulţumim electoratului pentru acest din urmă semnal de alarmă. A patra înfrângere consecutivă ar trebui să trezească la realitate chiar şi pe cel mai ignorant membru de partid. Nu putem merge mai departe fără o reformă profundă, care nu este altceva decât revenirea la matca valorilor şi principiilor care ne-au consacrat", a arătat Leş, pe Facebook.

El consideră că PSD a performat la guvernare dar promovarea în funcţii cheie a unor personaje neadecvate profesional a reprezentat "reţeta dezastrului".

"De ce am ajuns aici? Nu trebuie să căutăm explicaţii sofisticate. Deşi PSD a performat la guvernare, promovarea în funcţii cheie, de vizibilitate, a unor personaje neadecvate profesional, controversate, cu care românii nu au rezonat în niciun moment a reprezentat reţeta dezastrului. Competenţa profesională, expertiza, integritatea trebuie să redevină marcă înregistrată a Partidului Social Democrat", a mai precizat Leş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.