Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Leș: 'Satu Mare nu duce lipsă de oportunități, ci doar de viziune și de curaj'

gabriel les

Senatorul Gabriel Leș, fostul ministru al apărării, candidează pentru funcția de consilier local la Satu-Mare. El îi îndeamnă pe cetățeni să participe la vot și să aleagă echipa Partidului Social Democrat:  „Avem nevoie de o schimbare”, a spus Leș.

„Dragi sătmăreni,

Intrăm pe ultima sută de metri a unei competiții electorale la finele căreia unul dintre candidații inscriși în cursă va primi un cec in alb din partea dumneavoastră.

În demnitațile publice pe care le-am îndeplinit am avut ocazia să întâlnesc numeroși decidenți, de toate nivelurile. Vă pot spune fară tăgadă că omul sfințește locul, iar într-o democrație departe de a fi perfectă, ca a noastră, este încă extrem de relevant cine se află la timona unei instituții.

Îmi doresc nespus să vină momentul în care instituțiile, sistemele să fie puse la punct așa încât persoana celui aflat la conducere să fie un fapt secundar.

Însă, nu suntem încă acolo, astfel că este extrem de important ca cei cărora le delegăm răspunderea să fie competenți, dar mai ales, de bună credință.

Un principiu de bun simț spune că nu poți emite pretenția de a ți se da pe mână conducerea unei comunități, daca nu vine ca o oglindire a ceea ce ai reușit în plan personal. În acest context, Partidul Social Democrat l-a ales pe domnul doctor Dorel Coica să ceară votul de încredere al sătmărenilor. Domnia sa a construit de la zero numeroase proiecte, a salvat destine, astfel că așteptările noastre se îndreaptă către un om care a demonstrat. Știu de asemenea, cât de importantă este echipa din Consiliu, parteneriatul Primar - Consiliul local fiind esențial pentru adoptarea și implementarea proiectelor municipale. Tocmai de aceea, am acceptat prima poziție pe lista de consilieri locali, fiind determinat să pun umărul la dezvoltarea urbei noastre.

Avem nevoie de o schimbare. Satu Mare, prin poziția sa nu duce lipsă de oportunități, ci doar de viziune și curaj. Vă invit sa votați înțelept în aceste alegeri! Dumnezeu să ne lumineze!”, a precizat Gabriel Leș pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.