Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Mutu, noul preşedinte PSD Bucureşti, despre 'execuţia' Gabrielei Firea: 'Deciziile au fost corecte'

stiripesurse.ro
dragnea firea mutu negoita

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, a fost numit preşedinte interimar al PSD Bucureşti, după demisia Gabrielei Firea. Decizia a fost luată de Comitetul Executiv Naţional al PSD, în şedinţa de luni, 19 noiembrie. Firea a rămas şi fără funcţiile de preşedinte PSD Ilfov şi de vicepreşedinte naţional al PSD.

CITEȘTE ȘI: Gesturi banale despre care nu ştiai că îţi distrug rinichii

"Deciziile sunt corecte pentru că în momentul în care îţi asumi declaraţii care aduc atingere partidului trebuie să te gândeşti inclusiv la consecinţe pe acest subiect", a declarat Mutu, cu referire la situaţia Gabrielei Firea.

Gabriel Mutu i-a reproşat Gabrielei Firea faptul că într-o şedinţă a Biroului Permanent al PSD Bucureşti a forţat invalidarea unei decizii a forului statutar de conducere de la PSD Sector 5 (excluderea din partid a unor consilieri generali).

El a dat asigurări că bucureştenii nu vor avea de suferit în urma acestor decizii. 

"Nu s-a canibalizat nimeni, avem o organizaţie funcţională, avem cele 6 organizaţii de sector, pentru că Robert Negoiţă, cumva în discuţii private, a susţinut că va fi alături de această structură şi deci nu va fi nicio problemă. La nivelul Primăriei Capitalei, doamna primar general va avea susţinerea PSD Bucureşti atât timp cât va implementa proiectele pe care le-a promis bucureştenilor şi pe care noi ni le-am asumat în campania din 2016", a adăugat Gabriel Mutu.

Primarul Sectorului 6 a mai precizat că funcţia de vicepreşedinte naţional al PSD va fi preluată de preşedintele PSD Sector 2, Rodica Nassar, în vreme ce primarul Sectorului 5, Daniel Florea, va fi secretar general adjunct.

CITEȘTE ȘI: Foloseşti GREŞIT maşina de spălat? Topul greşelilor care îţi distrug hainele .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.