Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea a avut o întâlnire de lucru cu organizația de femei a UNPR

gabriel oprea femei unpr

Președintele Gabriel Oprea a avut duminică, 12 mai, o întâlnire de lucru cu organizația de femei a UNPR, în prezența candidaților partidului la alegerile pentru Parlamentul European.

La ședință au fost reprezentate toate organizațiile județene de femei, la nivel de președinte, președinte executiv și secretar general.

Principalele teme abordate au fost măsurile de reorganizare a partidului și alegerile din 26 mai 2019.

În cadrul întâlnirii a fost evaluată fiecare dintre filialele județene de femei și aspectele privind implicarea acestora în bunul mers al activității organizațiilor  partidului la nivel local. De asemenea, s-au stabilit criterii de performanță pentru doamnele care ocupă funcții de conducere, în ceea ce privește reorganizarea Uniunii la nivel național și alegerile din această lună.

Acestea au făcut câte o scurtă prezentare a activității lor și a proiectelor pe care le pregătesc pentru perioada următoare. Doamnele au vorbit despre măsurile adoptate pentru reorganizarea accelerată a filialelor locale, dar și despre modul în care participă fiecare la campania electorală și la promovarea proiectelor și a candidaților.

Citește și: Salvamontiștii sunt în alertă - zeci de copii sunt in pericol

Noul președinte al organizației de femei, Vasilica Bataragă, a afirmat  angajamentul său că activitatea organizației pe care o conduce va cunoaște o evoluție semnificativă, în perioada imediat următoare și a subliniat determinarea femeilor UNPR de a obține rezultate în conformitate cu țintele asumate, în cel mai scurt timp.

Liderul UNPR a vorbit despre necesitatea creșterii prezenței femeilor în politică, precum și în funcții de conducere în toate domeniile profesionale, atât în instituțiile de stat cat și în companiile private. El a subliniat, în acest context, importanța locului și rolului femeilor în cadrul UNPR, ca lideri de departamente, de organizații județene, municipale, locale, dar și în ceea ce privește numărul femeilor aflate pe  lista partidului pentru alegerile europarlamentare.

Gabriel Oprea a exprimat convingerea conducerii partidului că femeile UNPR se vor implica activ în proiectele Uniunii și în demersurile pe care le face formațiunea pentru a reveni în prima linie a politicii din România și în atingerea țintelor electorale, la alegerile europarlamentare, locale și generale de anul acesta și de anul viitor, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.