Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea cere un efort național pentru a depăși actuala criză

oprea

Fostul vicepremier pentru securitatea națională și ministru de Interne, Gabriel Oprea, atrage atemția că România are nevoie de un efort național pentru a depăși actuala criză.

"Măsurile care au fost anunțate de Comitetul Național pentru Situații speciale de Urgență, de ministrul Marcel Vela, Raed Arafat, dl Bogdan Despescu sunt măsuri bune, necesare în această situație și în această stare excepțională", a declarat, la Realitatea PLUS, Gabriel Oprea, fost Vicepremier pe securitate națională, care a înființat Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență.

"Avem 7 județe în țară, dacă nu mă înșel, fără coronavirus: Harghita, Sibiu, Argeș, Dâmbovița, Giurgiu, Călărași și Tulcea. Eu cred că în plus în aceste județe, și în toată țara, trebuie să luăm aceste măsuri excepționale în această stare excepțională ca aceste județe, și ca un indicator de speranță că putem gestiona această criză, să rămână neinfectate. Ele pot ajuta într-un efort național, mai mult că viața acolo e mai în regulă decât în restul țării, cu materiale, cu produse alimentare, nealimentare, restul efortului național. Este foarte important acest lucru", a subliniat Gabriel Oprea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.