Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea, de Ziua Forțelor Terestre: 'Am încredere deplină în profesionalismul şi în calităţile morale ale militarilor noştri'

Facebook
Gabriel Oprea

Gabriel Oprea, președintele Uniunii Militarilor și Polițiștilor 'Mihai Viteazul', a transmis un mesaj tuturor militarilor români cu ocazia zilei Forțelor Terestre.

„Cu ocazia sărbătoririi Zilei Forţelor Terestre, transmit tuturor militarilor români aflaţi la datorie sub drapelul tricolor, acasă sau în misiuni peste hotare, şi personalului civil felicitări şi urări de succes în misiunea nobilă încredinţată de poporul român.

Militarii din Forţele Terestre participă, alături de cei din Forţele Aeriene şi Forţele Navale, la numeroase misiuni în teatrele de operaţii, în cele mai fierbinţi zone de pe glob şi demonstrează, prin faptele lor, că integrarea noastră în structurile nord-atlantice este o consecinţă a muncii şi a perseverenţei. Şi datorită eforturilor lor, România a devenit un aliat de nădejde şi un partener important al marilor puteri ale lumii, bucurându-se de un prestigiu binemeritat.

Forţele Terestre, alături de celelalte categorii de forţe, trebuie să dovedească eficienţă şi profesionalism, să se antreneze temeinic pentru a atinge şi menţine cele mai înalte standarde de performanţă.

Ca militar al Armatei Române am încredere deplină în profesionalismul şi în calităţile morale ale militarilor noştri, ale soldaţilor români, demonstrate cu prilejul a nenumărate misiuni desfăşurate în teatrele de operaţii.

Dumnezeu să binecuvânteze forţele terestre ale Armatei României! La multi ani! Îi felicit, totodată, pe cei care poartă numele patronului spiritual al forţelor terestre, Sfantul Gheorghe şi le spun un sincer La mulţi ani!”, a spus Gabriel Oprea, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: VIDEO - Alertă la Marea Neagră: doi scafandri se află în stop cardio-respirator; medicii îi resuscitează .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.