Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea, de Ziua Poliţiei Române: 'Am convingerea că personalul Poliţiei Române se va ridica la înălţimea responsabilităţilor ce îi revin instituţiei'

gabriel oprea

Fostul vicepremier Gabriel Oprea urează "La multi ani Poliţiei Române!". 25 martie este Ziua Poliţiei Române, iar Oprea aminteşte importanţa acestei instituţii pentru societate, dar şi eforturile pe care le-a depus pentru asigurarea poliţiştilor condiţii bune de muncă.

"Ziua de 25 martie este o dublă sărbătoare pentru noi: Buna Vestire şi Ziua Poliţiei Române. Este sărbătoarea primăverii, care semnifică speranţa, încrederea în viitor, credinţa în biruinţa binelui asupra răului.

Prin munca lor, de multe ori ingrată, poliţiştii înfruntă răul din societate, făcând tot ceea ce este posibil pentru eliminarea factorilor de pericol la adresa siguranţei publice.

Este o munca deosebit de importanta, iar statul trebuie să le asigure polițiștilor respectul, stabilitatea, drepturile la zi și un ghid al carierei foarte clar.

În activitatea de ministru al afacerilor interne și vicepremier pentru securitate națională, atenţia şi preocupările mele au fost orientate şi în direcţia asigurării, pentru întregul personal al Poliţiei Române, a unor condiţii de viaţă şi de muncă mai bune, în concordanţă cu misiunile îndeplinite.

Am considerat intotdeauna că este firesc să protejăm urmașii polițiștilor care și-au pierdut viața în misiuni. Astfel, soțiile acestora au fost angajate în sistem, iar copiii lor au primit acces în școlile de profil.

Pentru polițiștii rezerviști, ca și pentru pompieri, jandarmi, militari, am promovat Legea 223/2015, o lege bună pe care, din pacate, guvernele care au urmat au modificat-o.

Am convingerea că personalul Poliţiei Române se va ridica la înălţimea responsabilităţilor ce îi revin instituţiei an de an.

Îi felicit pe polițiști, le doresc sănătate şi succes în activitatea importantă pe care o desfăşoară, în slujba legii, pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor.

La mulți ani, polițiști români!", scrie Gabriel Oprea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.