Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea, editat de o firmă care face mașini de cusut

gabriel oprea

Va intrebati care este legatura intre vicepremierul Gabriel Oprea, o firmă care face comerț cu mașini de cusut, complexul Dragonul Roșu și niște chinezi care au scris despre concubine și eunuci?

Dacă te lovește cumva dorința inexplicabilă de a citi operele lui Gabriel Oprea, vicepremier, ministru de Interne și general, printre altele, nu-ți va fi ușor să le găsești, scrie vice.com.

Cartea România – integritate și securitate, semnată de Gabriel Oprea, Radu Timofte (fost șef al SRI între 2001 și 2006) și Constantin Onișor (directorul Școlii doctorale în cadrul Academiei Naționale de Informații), ar fi fost scoasă, de exemplu, în 2005, la Editura „Balcanii și Europa"din grupul de firme Niro Investment Group, deținută de Nicolae Dumitru, zis „Niro", potrivit sursei citate.

Prima carte semnată de Gabriel Oprea se numește Introducere în dreptul umanitar internațional și editura prin care a văzut lumina tiparului, în 1999, a fost Cartega. Editura este deținută de firma Geri Trading SRL, al cărei principal obiect de activitate este „comerţ cu ridicata al maşinilor pentru industria textilă". Site-ul firmei detaliază: comercializează și asigură service pentru mașini de cusut, de tricotat, dar și de „cusut saci la gură".

Citeste mai multe

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.