Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea: 'Ilie Năstase - numărul 1 pe lista UNPR pentru Parlamentul European'

adevarul.ro
ilie nastase

Gabriel Oprea, președintele UNPR, a declarat pentru STIRIPESURSE.RO că a decis ca lista partidului pentru Parlamentul European să fie deschisă de Ilie Năstase.

„Ilie Năstase este numărul 1 pe lista UNPR. Săptămâna trecută am declarat că voi deschide lista pentru alegerile europarlamentare. Am reflectat mai mult asupra acestui lucru, în ultimele zile.

Citește și: Imagini șocante! Aici și așa se prepară mâncare pentru bolnavii unui spital de oncologie, dar și pentru copiii din grădinițe

Asta și pentru că, după anunțul că voi deschide lista, am primit foarte multe mesaje de la susținători, în special militari și polițiști, care îmi spuneau să rămân în țară, să candidez pentru Parlamentul României, pentru că aici este nevoie de mine. Eu am precizat săptămâna trecută că nu intenționez, oricum, să merg la Bruxelles, ci vreau doar să ajut partidul să obțină un scor cât mai bun. Nu vreau ca susținătorii noștri să interpreteze greșit prezența mea pe listă și le spun tuturor că rămân în țară să îndeplinesc obiectivele partidului.

În plus, vreau să vă spun că m-a durut faptul că unii l-au atacat pe colegul și prietenul nostru Ilie Năstase. Pentru o greșeală pentru care a plătit.

Citește și: Sumă uriașă! Cât ne-a costat vizita premierului Viorica Dăncilă în SUA – S-a aflat

Ilie Năstase este un simbol național, este un om extrem de valoros care a adus prestigiu României și a făcut fericiți milioane de români, este cunoscut și apreciat la nivel mondial. Face parte din trio-ul de aur: Nadia Comăneci – Ilie Năstase – Gheorghe Hagi. Este singura personalitate care apare în clipul de promovare a României, primul număr 1 mondial. La fel, Anghel Iordănescu, antrenorul secolului, un sportiv important, un antrenor important, care a adus multă bucurie românilor, un nume și o figură foarte cunoscute și apreciate la nivel național și mondial. Un român iubit de toți românii.

Am decis că Ilie Năstase va deschide lista UNPR pentru Parlamentul European, urmat de Anghel Iordănescu. Două mari simboluri naționale și doi români adevărați, doi ambasadori ai României în lume. Cred că sunt cei mai potriviți pentru a deschide lista unui partid pentru care patriotismul este o valoare reală.

Citește și: S-a votat! Dispare ora de vară! Când se aplică, de fapt, măsura

Vineri vom prezenta oficial întreaga listă de candidați ai UNPR pentru Parlamentul European”, a declarat Gabriel Oprea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.