Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea: Libertatea trebuie apărată zi de zi

turnurile gemene

Gabriel Oprea: Libertatea trebuie apărată zi de zi

Președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României și al Uniunii Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul”, gl.(r) Gabriel Oprea, a transmis un mesaj, cu ocazia comemorarii a 22 de ani de la atentatele teroriste comise în orasele americane New York şi Washington:

“11 septembrie este ziua care a marcat istoria lumii. Se împlinesc, astazi, 22 de ani de la cele mai sângeroase atacuri teroriste din istoria Statelor Unite ale Americii.

Exprim, în numele Uniunii Militarilor și Politistilor “Mihai Viteazul” și al Uniunii Naționale pentru Progresul României, compasiunea şi solidaritatea cu poporul american. Suntem cu gândul si cu sufletul alături de cei care au avut de suferit în urma atacurilor săvârşite în 11 septembrie 2001, în New York şi Washington D.C.

Timpul care a trecut nu poate şterge durerea celor care au pierdut pe cineva drag sau suferinţa celor răniţi în tragicele evenimente ale caror efecte au fost resimţite în întreaga lume.

Toate statele care împărtăşesc valorile păcii şi libertăţii au fost angrenate într-un război împotriva terorismului.

Intensificarea cooperării cu partenerii strategici şi întărirea propriilor capacităţi de intervenţie sunt extrem de importante pentru prevenirea sau contracararea altor tragedii.

Astazi, războiul este lânga noi, la granita României. Trebuie sa ne adaptam vremurilor pe care le traim, trebuie sa ne dotam permanent armata, trebuie sa fim oricând gata sa ne aparam.

11 septembrie 2001 rămâne o lecție extrem de dureroasă pentru toate statele lumii. România participa la eforturile internaţionale de combatere a terorismului, pentru că numai un efort comun ne poate asigura securitatea. Trebuie sa fim solidari in fata pericolelor globale. Impotriva terorismului trebuie sa luptam neîncetat, iar libertatea trebuie aparata zi de zi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.