Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea: O justiţie militară puternică este în interesul militarilor, al instituţiilor din domeniu si al tuturor românilor

Facebook
Gabriel Oprea

Gabriel Oprea: O justiţie militară puternică este în interesul militarilor, al instituţiilor din domeniu si al tuturor românilor

Presedintele Uniunii Militarilor si Politistilor „Mihai Viteazul”, gen.(r) de justitie militara Gabriel Oprea, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Justiţiei Militare.

“Astazi le uram “La multi ani!” tuturor celor care isi desfasoara acrivitatea in domeniul Justitiei Militare si le transmitem respectul si aprecierea noastra.

O justiţie militara puternică este în interesul militarilor, al institutiilor din domeniu si al tuturor românilor. Justiţia are un rol deosebit în progresul României si contribuie in mare masura la imaginea şi credibilitatea în plan extern a ţării noastre.

Activitatea Justiţiei militare este un martor al nivelului de evoluţie a societăţii

Este, în acelasi timp, un indicator al determinării autorităţilor de a apăra drepturile şi libertăţile fundamentale ale militarilor.

Am apreciat întotdeauna hotărârea cu care profesionistii din justitia militara actioneaza pentru combaterea faptelor ce constituie ameninţări la adresa securităţii naţionale.

Ca ministru al apararii nationale, ca ministru al afacerilor interne, ca vicepremier pentru securitate nationala, precum si ca premier interimar, am sprijinit intotdeauna, fără rezerve, activitatea Justiţiei Militare”, a transmis presedintele UMPMV, gen(r) de justitie militara Gabriel Oprea.

Ziua Justiţiei Militare este sărbătorită în fiecare an la 25 aprilie, când este marcata data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand. Actul a însemnat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice pentru armată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.