Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea urează ’La mulți ani’ Jandarmeriei Române - Am un respect deosebit pentru cei care îmbracă uniforma militară

gabriel oprea

Fostul ministru Gabriel Oprea a felicitat, pe pagina sa de socializare, Jandarmeria Română cu ocazia Zilei Jandarmeriei

„Am un respect deosebit pentru cei care îmbracă uniforma militară cu mândrie și onoare şi servesc Patria, aici sau peste hotare. Am toată aprecierea pentru jandarmii veterani şi cred că trebuie să le mulţumim pentru anii în care și-au făcut datoria într-o instituţie de forţă, aşa cum este Jandarmeria Română. Tuturor le transmit astăzi un gând bun, de preţuire şi recunoştinţă.

Ca fost ministru al afacerilor interne și vicepremier pentru securitate națională, pot să spun că Jandarmeria Română este astăzi o structură modernă, capabilă să asigure românilor exercitarea cu bună credință a drepturilor și libertăților fundamentale. Respectarea acestui principiu constituțional reprezintă regula de bază a democrației.
Prezența activă a Jandarmeriei Române în cadrul unor organisme ce reunesc instituții europene și internaționale este un reper al bunei cooperări în cadrul misiunilor desfășurate sub egida OSCE, NATO și a Uniunii Europene. România are avantajul unei structuri militarizate eficiente care contribuie esențial la securitatea internă și la consolidarea statutului de furnizor de stabilitate în regiune și în Europa.

Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, le spun “La mulți ani!” celor care își desfășoară activitatea în cadrul acestei instituții, îndeplinindu-și datoria față de români și față de țară!” a scris Gabriel Oprea pe facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.