Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Petrea: A venit momentul ca organizaţia de tineret a PSD să treacă la următorul nivel

AGERPRES
Gabriel Petrea

Preşedintele organizaţiei de tineret al PSD, Gabriel Petrea, consideră că a venit momentul ca echipa de tineret să treacă la următorul nivel, şi a promis că dacă va câştiga un nou mandat la şefia organizaţiei va rămâne consecvent principiilor sale şi celor de echipă pentru care a militat şi până în prezent.

"Acum 15 ani eram elev în clasa a X-a. Eram ras în cap, cu ochelari mari, aproape tocilar aşa... Dar eram un tânăr care dorea foarte mult bine pentru tinerii din jurul lui. Am intrat la facultatea de Automatică şi cinci ani am fost liderul studenţilor. În toată aceasta perioadă am încercat să-i conving pe miniştrii Educaţiei să mărească bursele studenţilor şi să introducă transportul gratuit pentru studenţi pe CFR", a spus Petrea într-un discurs susţinut la congresul TSD de la Romexpo, unde este singurul candidat la preşedinţia TSD. 

El a subliniat că a avut şansa ca în 2016 să lucreze la programul de guvernare. 

"Şi ideile mele se regăsesc acolo. Şi în prima zi de guvernare mă bucur că am reuşit să dublăm bursele studenţilor şi acum studenţii să călătorească gratuit pe CFR. Mi-au luat 10 ani, dar important este că am crezut in ideile mele, am crezut în echipă, am fost consecvent şi împreună cu voi am reuşit să schimbăm lucrurile în folosul tinerilor. Am câştigat şi un defect în această perioadă - sunt foarte insistent cu ideile mele şi foarte insistent cu susţinerea ideilor în echipă. Şi, dacă am greşit cu insistenţa aceasta, domnule preşedinte Liviu Dragnea şi domnule prim ministru Mihai Tudose, îmi cer scuze. Mesajul nostru al tuturor trebuie să fie următorul: doar împreună reuşim. Vă mulţumesc că mă susţineţi şi vă garantez că, dacă rămânem uniţi în echipă, vom avea numai victorii. Sunt Gabriel Petrea şi vin în faţa dvs. să încerc să va conving să-mi acordaţi votul dvs., astfel încât această echipă să treacă la următorul nivel", a afirmat liderul TSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.