Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Petrea, discuţie cu reprezentanţii Confederaţiei Meridian

gabriel petrea

Ministrul Consultării Publice şi Dialogului Social, Gabriel Petrea, a discutat joi cu reprezentanţii Confederaţiei Sindicale Naţionale Meridian despre îmbunătăţirea legislaţiei actuale a dialogului social. Potrivit unui comunicat al MCPDS, remis Agerpres, în cadrul întrevederii au fost prezentate priorităţile ministerului pe acest an, conform programului de guvernare, şi au fost expuse problemele cu care se confruntă fiecare organizaţie în parte.

"Vă chem alături de mine în demersul de îmbunătăţire a politicilor publice promovate de Guvern şi sper ca, împreună, să perfecţionăm practicile de lucru existente în ceea ce priveşte dialogul social. Ţinem cont de sugestiile şi opiniile dumneavoastră, pentru că cetăţeanul trebuie să fie în mijlocul deciziei politice", a declarat Gabriel Petrea, în cadrul discuţiilor.

La rândul său, Ion Albu, preşedinte executiv al Confederaţiei Meridian, a susţinut necesitatea continuării dialogului. "Dorim să avem întâlniri lunare pentru a lucra aplicat pe legile care ne interesează. Legea dialogului social şi încheierea contractelor colective de muncă, o lege a salarizării sunt doar câteva dintre priorităţile oamenilor pe care îi reprezentăm", a spus Ion Albu, citat în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.