Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Pleşa: 'Primăria Alba Iulia a demarat lucrările proiectului de 58 milioane de lei de modernizare a infrastructurii rutiere din municipiu'

Gabriel Pleşa

Lucrările de modernizare şi reabilitare în cadrul primului proiect de mobilitate urbană implementat de Primăria Alba Iulia, în valoare de peste 28,6 milioane de lei, au demarat marţi, a anunţat primarul Gabriel Pleşa, care a făcut, totodată, apel la înţelegerea şi răbdarea cetăţenilor pe perioada desfăşurării lor, ţinând cont de disconfortul creat pentru cei care tranzitează zona.

"Astăzi au început lucrările de modernizare şi reabilitare în cadrul primului proiect de mobilitate urbană, mai precis Lotul 1, pe strada Regimentul V Vânători, din cartierul Partoş. Suntem conştienţi că aceste lucrări vor crea un anumit nivel de disconfort pentru cei care tranzitează zona, însă facem apel la înţelegerea şi răbdarea albaiulienilor pe perioada desfăşurării lor. Aceste lucrări de modernizare şi reabilitare sunt necesare şi benefice pentru eliminarea disfuncţionalităţilor existente, pentru construirea pistelor dedicate exclusiv bicicliştilor şi transportului public pentru cetăţeni", a transmis, pe pagina sa oficială de Facebook, primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleşa, potrivit Agerpres.

Edilul a subliniat "încă o dată importanţa acestor intervenţii în ceea ce priveşte dezvoltarea din punct de vedere a infrastructurii unui municipiu ca Alba Iulia, luând în calcul traficul din ce în ce mai aglomerat şi nevoia de dezvoltare pe partea de mobilitate urbană".

Infrastructura rutieră pe principalele străzi din Alba Iulia va fi modernizată cu fonduri de circa 58 de milioane de lei.

  • Lotul 1 cuprinde străzile Regimentul V Vânători, Bdul. Ferdinand I şi Ion I.C. Brătianu are o valoare de 28.693.035,22 lei fără TVA.
  • Lotul 2, care cuprinde străzile Ardealului, Tudor Vladimirescu, Turnătoriei şi Cabanei, are o valoare de 29.068.366,99 lei, fără TVA.

Durata de execuţie este de 16 luni de la ordinul de începere a lucrărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.